Makro jacuzzi

Het zijn niet alleen particulieren die geïnteresseerd zijn in opblaasbare jacuzzi’s. Ook bedrijven, verenigingen en stichtingen doen mee in hun zoektocht naar een opblaasbare jacuzzi. Want ook bij een bijvoorbeeld een verenigingsdag misstaat een jacuzzi niet. Of stel je eens voor dat je baas een wellness dag invoert, kan je lekker relaxen in de jacuzzi. En wat dan beter dan eentje die opblaasbaar is aangezien deze ook zo weer opgeruimd is.

De Makro heeft 3 opblaasbare jacuzzi’s en dat zijn de Lay Z Spa Miami, de Lay Z Spa St. Moritz, en de Lay Z Spa Milan. Alle drie zijn ze afkomstig van het merk Bestway.

Lay Z Spa Miami

Als je de Lay Z Spa Miami van de Makro kort moet samenvatten zijn dit wel de belangrijkste punten. De ruime ronde spa heeft 81 masserende Airjets en is op te warmen tot 40 graden Celsius. De spa heeft een digitaal bedieningspaneel waarmee u de Jets en de warmte kunt instellen. Het materiaal waarvan de spa gemaakt is dat is Tri Tech materiaal dat comfort en duurzaamheid biedt. De spa is eenvoudig op te zetten, er komen geen gereedschappen aan te pas.

Lay Z Spa St. Moritz

Met het bijzondere design van de Lay Z Spa St. Moritz van de Makro weet je in ieder geval dat je nieuwe spa opvalt. De spa is rond van vorm en met de binnenmaat van 166 centimeter kunnen er 5 tot 7 personen in plaats nemen. De Lay Z Spa St. Moritz heeft maar liefst 180 Bubblejets en kan tot 40 graden Celsius opgewarmd worden. Een hele leuke bijkomstigheid van de St. Moritz is dat deze en Freeze Shield beveiliging heeft wat betekend dat je de Spa het hele jaar door buiten kan laten staan. Er is een automatisch systeem dat er voor zorgt dat het water en de onderdelen niet bevriezen. Mocht je de jacuzzi opblaasbaar buiten hebben staan dan kan je hem opbergen als het kouder word maar het hoeft dus niet. Zo kan je ook tijdens de koude dagen lekker blijven genieten van je opblaasbare spa.

Lay Z Spa Milan

De Lay Z Spa Milan is de laatste in dit rijtje. Deze ronde Spa heeft een binnenmaat van 146 centimeter en is geschikt voor 4 tot 6 personen. De Lay Z Spa Milan heeft 140 Bubblejets en kan opgewarmd worden tot 40 graden Celsius. De bubbels en de warmte kun je via het moderne touch screen paneel instellen. Zelfs de intensiteit van de bubbels is in te stellen. De Lay Z Spa Milan beschikt over een Freeze Shield beveiliging die er automatisch voor zorgt dat het water en de onderdelen niet bevriezen. Dit geeft je dus de mogelijkheid om het hele jaar van je opblaasbare spa te genieten of hij nou binnen of buiten staat!