Kruidvat jacuzzi

Kruidvat is dus al jaren niet alleen maar een drogist. Je kunt tegenwoordig van alles verkrijgen bij de Kruidvat zo ook een opblaasbare jacuzzi. De opblaasbare jacuzzi die bij de Kruidvat verkrijgbaar is, dat is de Lay Z Spa Havana van Bestway. Bestway is 1 van de bekendste merken als het aankomt op opblaasbare jacuzzi’s, goede keuze dus van Kruidvat om de Lay Z Spa Havana van Bestway aan te bieden. Dit is ook één van de meest populaire modellen uit de Lay Z Spa reeks van Bestway.

De Lay Z Spa Havana die Kruidvat verkoopt, is een ronde spa voor 4 personen met aan de binnenkant een mooie mozaïek print. In opgeblazen staat heeft de spa een buitendiameter van 180 centimeter, een binnendiameter van 132 centimeter en een hoogte van 60 centimeter. De spa is gemaakt van stevig Tri Tech materiaal wat sterk en duurzaam is. De Lay Z Spa Havana heeft een op waterdruk gebaseerde Hydro Massage. Naast de 81 Airjets die je van de massage voorzien is het mogelijk om de spa op te warmen tot 40 graden Celsius. Met behulp van de afstandsbediening of via het panel bovenop de pomp kun je de spa bedienen. Zo kun je dus de warmte regelen maar ook de Airjets en de waterfilter. Een geïntegreerd watersysteem vind je ook bij de Havana evenals een zachte geïsoleerde bodem. Ook heeft de Lay Z Spa Havana een Power Saving System die stroomverspilling voorkomt omdat de tijd en duur van de verwarmingscyclus ingesteld kunnen worden via het Sof Touch bedieningspaneel.

Lay Z Spa jacuzzi van Kruidvat

De Lay Z Spa is binnen enkele minuten op te bouwen en heeft handige stevige handvaten die je kunt gebruiken om de lege spa te verplaatsen als je hem op een ander plekje wilt zetten. Dit kan binnen en buiten. Je hebt trouwens niet eens een professionele installateur of gereedschap nodig om de Spa op te zetten. Mocht de mee geleverde handleiding niet voldoende zijn kun je altijd nog de mee geleverde instructie dvd gebruiken. Bij de Lay Z Spa Havana wordt verder met de volgende accessoires geleverd; een spafilter, een chloordispenser en een reparatieset.

Als het moment dan eindelijk daar is dat je klaar bent met ontspannen en je de Spa weer uit gaat dan kun je deze afdekken met de kunstlederen afdekking met veiligheidsclips die tevens een ingebouwde isolerende luchtkamer heeft die de watertemperatuur optimaal houdt.

Nu eerst even bedenken waar je de opblaas Jacuzzi gaat plaatsen, en dan gauw naar de Kruidvat om de Lay Z Spa Havana aan te schaffen en dan kan je lekker ontspannen en genieten in je eigen huis of tuin in je eigen opblaasbare Jacuzzi.