Karwei jacuzzi

De Karwei verkoopt nu dus ook een opblaasbare spa en niet zomaar één, de Lay Z Spa Tahiti, dit is trouwens de vervanger van de Lay Z Spa Miami. De ronde Lay Z Spa Tahiti is een duurzame en comfortabele Spa voor 4 personen. De grijze Spa heeft buitenmaat van 180 centimeter en een binnenmaat van 132 centimeter. De Lay Z Spa Tahiti van Karwei beschikt over 81 Airjets en de Spa kan via het verwarmingssysteem tot 40 graden Celsius verwarmd worden. Houd er wel rekening mee dat het verhogen van de watertemperatuur met het verwarmingssysteem ongeveer 1,5 tot 2 graden per uur duurt. Het meest praktische is dan om de spa met warm water te vullen in plaats van koud water zodat het minder lang duurt om de opblaasbare jacuzzi op temperatuur te krijgen.

Comfort en duurzaamheid zijn waar de opblaasbare jacuzzi van Kwarwei voor gaat en met die reden is de buitenwand vervaardigd uit Tri- Tech materiaal. Dit is stevig materiaal, een polyester kern in 2 lagen gelamineerd PVC. Zo zit je lekker tegen de wand omdat je weet dat deze niet zal inzakken. Daarbij is het voordeel van de Tahiti dat deze een Freeze Shield beveiliging heeft wat inhoudt dat de Spa het hele jaar door buiten kan staan zonder dat het water of de onderdelen bevriezen. Een automatisch systeem zorgt ervoor dat zodra de watertemperatuur onder de 4 graden komt de verwarming ingeschakeld wordt. Dit betekent dus dat je het hele jaar door kan relaxen in de opblaasbare jacuzzi van Karwei. Winter, lente, zomer of herfst, het maakt echt helemaal niets uit. Als jij zin hebt om te relaxen stap je zo je jacuzzi in want je hoeft hem namelijk niet op te bergen vanwege het weer. Wat ook bijzonder is aan de Lay Z Spa Tahiti is het ingebouwde LED- verlichtingssysteem. Zo kan je voor elke stemming de juiste lichtshow vinden en nog meer genieten van je rust moment. Het LED verlichtingssysteem werkt op 3 Triple A batterijen maar het systeem doet ook aan stroombesparing aangezien de verlichting automatisch uitgaat na 2 uur. Wel handig als je zo ontspannen was dat je vergeten was het licht uit te doen. Met het digitale Soft Touch Paneel kun je alle functies bedienen. De Soft Touch Paneel bevindt zich op de pomp naast de Spa. Qua uiterlijk is de Tahiti jacuzzi van de Karwei ook een plaatje met een grijze buitenkant en een gave mozaïek print aan de binnenzijde.

De Lay Z Spa Tahiti is zo gemaakt dat hij gemakkelijk op te zetten is. Op deze manier hou je na het vullen van de spa tijd genoeg over om heerlijk te ontspannen en dat is natuurlijk ook waarom je de Lay Z Spa Tahiti bij Karwei koopt. De spa wordt geleverd met een afdekking zodat de watertemperatuur optimaal gehouden kan worden, een filterpatroon en een chemische floater.