Hornbach jacuzzi

De Hornbach heeft er voor gekozen om af te wijken van de meeste locaties die voornamelijk Bestway en Intex verkopen. De keuze van Hornbach is gevallen op de opblaasbare jacuzzi’s van het merk Infinite. Bij de Hornbach zijn de volgende Infinite jacuzzi’s verkrijgbaar; de Infinite Spa Xtra 1000 rond, de Infinite Spa Extra 800 rond en de Infinite Spa Champion 600 vierkant. Alle 3 de spa’s hebben gespsluitingen op het afdekzeil die eveneens met sleutel af te sluiten is.

Infinite Spa Xtra 1000 rond

De Infinite Spa Xtra 1000 rond is zoals de naam al doet vermoeden een ronde spa die geschikt is voor maximaal 6 personen. De grijze spa heeft een buitendiameter van 208 centimeter en een binnendiameter van 165 centimeter. De Infinite Spa heeft 130 Airjets en het bad is op te warmen tot 40 graden Celsius. Binnen no time zet je de spa zonder gereedschap op en als de spa leeg is kan je deze met de 2 handvaten waarmee de spa is uitgerust gemakkelijk verplaatsen.

De jacuzzi van de Hornbach heeft een geïntegreerd filtersysteem, een filterhoes, een automatisch pompsysteem met ventiel, een tiptoets systeem voor digitale bediening en ook worden een isothermisch afdekzeil, een thermisch grondzeil, een transportzak en een reparatieset bij de Spa geleverd.

Infinite Spa Xtra 800 rond

De Infinite Spa Xtra 800 rond is een ronde spa. Met een buitendiameter van 180 centimeter en een binnendiameter van 140 centimeter biedt de antraciet/witte spa ruimte aan 4 personen. Er zijn 120 Airjets aanwezig en de spa is op te warmen tot 40 graden. De Infinite Spa Xtra 800 rond van Hornbach is gemakkelijk op te zetten en heeft net als zijn broer de Infinite Spa Xtra 1000 rond 2 handvaten met welke je de lege spa eenvoudig kunt verplaatsen. Ook is de spa eenvoudig op te zetten.

De spa is inclusief filter pomp en verwarming en bijgeleverd krijg je de afdekcover, een thermisch grondzeil, een reparatieset en een transporttas.

Infinite Spa Champion 600 vierkant

De vierkant Infinite Spa Champion 600 heeft een buitendiameter van 154 centimeter en een binnendiameter van 110 centimeter. Toch zouden er door de vorm 4 personen in kunnen. De spa heeft 120 Airjets en ook deze spa is op te warmen tot maximaal 40 graden. De Champion is blauw/ wit van kleur en heeft evenals de Xtra 1000 en Xtra 800 handvaten aan de zijkant zodat je de spa als hij leeg is gemakkelijk kunt verplaatsen.

De spa heeft een geïntegreerd filtersysteem met filterpatroon, een extra filterhoes, een automatisch oppompsysteem met ventiel en een gemakkelijk digitaal tiptoetssysteem voor bediening. Bij de spa worden een isothermisch afdekzeil, een thermisch grondzeil, een transportzak en een reparatieset geleverd.