GAMMA jacuzzi

Vanwege de populariteit van de opblaasbare jacuzzi’s en de vele bedrijven die deze artikelen verkopen doet ook de GAMMA mee met deze trend. Nu kun je dus bij de GAMMA niet alleen doe het zelf artikelen kopen maar ook de Lay Z Spa Miami.

De Lay Z Spa Miami is een ronde opblaasbare jacuzzi die ruimte bied aan 2 tot 4 personen. De spa heeft een buitenmaat van 180 centimeter, een binnenmaat van 132 centimeter en de spa is 60 centimeter hoog. De Lay Z Spa Miami beschikt over 81 masserende Airjets en is op te warmen tot 40 graden Celcius. Het opwarmen van de Spa gebeurt met een snelheid van ongeveer 1,5 graad per uur. Omdat dat wel even duurt, kan je het beste de spa vullen met warm water zodat er minder tijd nodig is om de Spa gebruiksklaar te hebben. Maar als de Lay Z Spa Miami dan eindelijk is gevuld dan hoef je maar aan 1 ding te denken en dat is ontspannen en genieten.

Aan de binnenkant van de Lay Z Spa Miami zal je een mooie mozaïek print vinden terwijl de Miami aan de buitenkant een moderne zwarte kleur heeft. Door het uiterlijk van de Lay Z Spa Miami kan je hem dus eigenlijk overal wel plaatsen binnen of buiten want hij staat gewoon overal goed. Het materiaal waarvan deze Spa is gemaakt is Tri Tech aangezien Bestway kiest voor materiaal dat duurzaam en comfortabel is.

Hoe zet je de opblaasbare jacuzzi van de GAMMA op?

Het opzetten van de Lay Z Spa Miami is eenvoudig en zal niet veel tijd in beslag nemen waardoor je des te meer tijd over houd om lekker te genieten en relaxen nadat je de jacuzzi gevuld hebt. Voor het opzetten van de Lay Z Spa Miami heb je geen professionele installateur nodig en ook gereedschap kun je achterwege laten. Tevens zijn er 2 handgrepen op de buitenkant aangebracht zodat je de spa wanneer hij leeg is makkelijker kunt verplaatsen. De Lay Z Spa Miami heeft een digitaal soft touch paneel waarmee je de functies met gemak kunt bedienen. In de zacht geïsoleerde bodem vind je een drain en het bad heeft een Power Saving System die automatisch het verwarmingssysteem regelt met de start/stop timer.

De volgende accessoires worden geleverd met de Lay Z Spa Miami. Een opblaasbaar afdekzeil waarmee je de Jacuzzi schoon kunt houden op het moment dat je hem niet gebruikt. Een chloorfloater om het water te desinfecteren. Een filterpomp met een filtercapaciteit van 1,3m3 per uur wat ruim voldoende is voor de ongeveer 669 liter water die in de Spa gaat. Verder zit er nog een zwembadfolie,2 filter patronen (VI), een reparatie patch en een uitgebreide handleiding.