De jacuzzi van Blokker

Bij Blokker kun je nu naast de standaard huishoud artikelen nu dus ook een opblaasbare jacuzzi kopen. De opblaasbare jacuzzi die te verkrijgen is bij Blokker is de Lay Z Spa Tahiti. De Lay Z Spa Tahiti is een ronde ruime spa waar 4 personen in kunnen. De jacuzzi beschikt over 81 Bubblejets en kan tot 40 graden Celsius opgewarmd worden. Het opwarmen van de jacuzzi gaat met een verhoging van 1 tot 1,5 graden Celsius per uur. De buitenmaat van de Lay Z Spa Tahiti is 180 centimeter en de binnenmaat is 132 centimeter. Bestway houdt van comfort en duurzaamheid dus ook de stevige buitenwand van deze spa is gemaakt van Tri Tech Materiaal. Wat een leuke bijkomstigheid is van de Lay Z Spa Tahiti jacuzzi die Blokker verkoopt is dat hij het hele jaar buiten kan staan door de Freeze Shield beveiliging. Het automatische systeem zorgt er namelijk voor dat de onderdelen of het water niet bevriezen omdat de verwarming ingeschakeld wordt wanneer de watertemperatuur onder de 4 graden komt. Dus lente, zomer, herfst of winter eigenlijk maakt het niet uit in welk jaargetijde we zitten want je kunt, gewoon wanneer je wilt in de Lay Z Spa Tahiti stappen om te ontspannen en genieten. Je hoeft de Tahiti niet zoals de meeste opblaasbare jacuzzi’s als het kouder wordt op te bergen. Daarbij komt ook nog eens het ingebouwde LED verlichtingssysteem. Dit systeem dat op batterijen werkt creëert elke gewenste sfeer met lichtjes waardoor je spa ervaring nog intenser wordt. En niet onbelangrijk, de LED lamp gaat na 2 uur automatisch uit, oftewel stroombesparing en handig als je het bad al uit bent maar vergeten was de verlichting uit te doen. De functies van de spa kunnen bediend worden met het Soft Touch Paneel.

Zo eenvoudig zet je de jacuzzi van Blokker op

Om niet te veel tijd kwijt te raken aan het opzetten van de jacuzzi van Blokker, is hij zo gebouwd dat het simpel klaar gezet kan worden. Zonder veel poespas of grof geschut. Op die manier kost het je dus weinig tijd om hem op te zetten en kan je nadat je de Tahiti hebt gevuld en opgewarmd, gauw gaan genieten van de spa. Tevens zitten er ook praktische handgrepen op de spa zodat wanneer je de spa wilt verplaatsen (leeg) of wil opruimen je hem gemakkelijk kan vasthouden. Op moment dat je de spa gaat opruimen kan je deze afdekken met de bijgeleverde geïsoleerde cover met sluitclips. Een goed geïsoleerde en afgesloten cover is natuurlijk een stukje veiliger en daarbij kan de watertemperatuur ook optimaal gehouden worden.

De Tahiti jacuzzi van Blokker wordt verder geleverd met een zwembadfolie om ook de onderkant te beschermen en Isoleren, een spa pomp, twee filter patronen (VI), één Chemconnect dispenser, één LED lampje, en een reparatie patch.