Aldi jacuzzi

Aldi heeft naast de voedselwaren die ze verkopen eigenlijk altijd wel “extra” artikelen te koop en dat kan van alles zijn. De opblaasbare jacuzzi’s zijn een echte hype en ook Aldi gaat daar in mee. Op dit moment heeft de Aldi de Intex Pure Spa Bubble Therapy te koop.

De ronde zandkleurige Intex Pure Spa Bubble Therapy is geschikt voor 4 personen. De spa heeft 120 bubblejets en is op te warmen tot 40 graden Celsius. Het opwarmen van de spa gaat tussen de 1,5 en 2,5 graden per uur. De buitenmaat spa is 191 centimeter en de binnenmaat is 147 centimeter. De Intex Pure Spa Bubble Therapy zorgt er ook voor dat onder andere verkalking voorkomen wordt door het Hardwater systeem. Verder heeft de spa een filter en een verwarmingssysteem en kun je met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel gemakkelijk de bubbels van de Jacuzzi en de filterstand inschakelen. De Spa is gemaakt met de Fiber-Tech constructie waardoor het een stabiele en duurzame Spa is. De Spa wand is stabiel genoeg dat je er gewoon op kunt leunen aangezien deze uit 3 verschillende lagen bestaat; 1 laag polyester en 2 lagen pvc. Niet alleen leunen, je kunt zelfs op de rand zitten zonder dat deze inklapt. Alle Intex Pure Spa’s hebben tevens een luchtdrukventiel die voorkomt dat bij hoge druk de kuip opzwelt.

Intex Pure Spa Bubble Therapy

De Intex Pure Spa Bubble Therapy van de Aldi is net als de andere opblaasbare spa’s gemakkelijk op te zetten waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan de opbouw en je na het vullen van de spa meer tijd overhoudt om te genieten. De Intex Pure Spa Bubble Therapy wordt geleverd met de volgende accessoires. Een isolerende spa cover met opblaasbare spa hoes zodat je de spa als deze niet gebruikt wordt beter kunt isoleren en afdekken. Een grondzeil om de spa aan de onderkant te beschermen tegen beschadigingen en ook om de onderkant beter te isoleren. Tevens worden er twee spafilters mee geleverd om viezigheid op te vangen dat in het water komt. Ook zit er een chloordrijver om het water te desinfecteren en een handige opbergtas voor de jacuzzi. De tas kan gebruikt worden om je jacuzzi in op te bergen voor de periode dat je hem niet gebruikt maar je kunt de jacuzzi natuurlijk ook meenemen als je bijvoorbeeld een weekje op vakantie gaat naar een vakantiepark.

Al met al heeft Aldi een goede optie voor een opblaasbare jacuzzi met de Intex Pure Spa Bubble Therapy. Snel en simpel op te zetten, stevig gebouwd van goed materiaal en heerlijke bubbels waar je optimaal in kan ontspannen en genieten.