Opblaasbare jacuzzi 6 personen

Heerlijk relaxen en genieten, steeds meer mensen willen een opblaasbare Jacuzzi thuis hebben. Het is niet meer echt een luxe-artikel aangezien de opblaasbare Jacuzzi’s ondertussen erg betaalbaar zijn geworden.

Jacuzzi opblaasbaar 6 personen

Waarom een jacuzzi voor 6 personen? Niet elk gezin bestaat uit 4 personen en uiteraard willen ook grotere gezinnen samen kunnen relaxen in een opblaasbare jacuzzi. Maar niet alleen grote gezinnen, denk bijvoorbeeld ook aan een vriendengroepje die samen in een spa kan ontspannen. Ook bij de grotere spa’s zijn er meerdere opties.

Intex jacuzzi 6 personen

De ronde Intex Pure Spa Greywood Deluxe biedt plaats aan 6 personen. De Spa met grijze houtlook heeft een binnenmaat van 145 centimeter, een bubbelmassage van 170 bubbels en de Spa is op te warmen tot maximaal 40 graden. De bubbels en het filtersysteem kun je bedienen via het draadloze paneel die over een Wifi module beschikt. Zo kan je de functies ook controleren vanaf je telefoon of tablet. Bij de Spa wordt een Led-Lamp meegeleverd zodat je zelfs al is het donker alsnog lekker kan bubbelen. De Greywood Deluxe heeft een hard en een duurzame en stevige constructie van Fiber- Tech die zorgt voor optimaal vormbehoud en een goede stabiliteit.

Op het moment dat je kiest voor de Intex Pure Spa Greywood krijg je er de volgende accessoires bij: een isolerende spacover met spahoes, een kleuren ledlamp, een grondzeil, 2 spafilters, een chloordrijver en een opbergtas.

Intex Pure Spa 6 personen

De achthoekige Intex Pure Spa is een comfortabele ruime Spa voor 6 personen. De zwarte Spa heeft een binnenmaat van 168 centimeter, heeft 140 Bubblejets en 6 in druk verstelbare krachtige Triple Jets. De luchtbubbels en of Jets kunnen gemakkelijk afzonderlijk van elkaar via het draadloze en waterdichte bedieningspanel ingeschakeld worden. Ook kun je de Spa verwarmen naar een temperatuur tussen de 10 en de 40 graden Celcius. De Spa is zeer stabiel aangezien er niet alleen gebruik gemaakt wordt van een sterke 3laagse liner maar deze wordt gecombineerd met de Fiber-Tech Technologie. De Spa heeft een ingebouwd zoutwatersysteem. Het advies is om indien je de Spa buiten hebt staan deze voor de temperatuur onder de 4 graden komt, op te ruimen. Zo verleng je de toch al lange levensduur nog een beetje.

Qua accessoires wordt de Intex Pure Spa met de volgende artikelen geleverd; een isolerend dekzeil, een grondzeil, een handige opbergtas, een filterpomp, 3 filtercartridges en 2 gratis hoofdkussens.

Bestway jacuzzi 6 personen

De ronde Lay Z Spa Helsinki is een spa waar je met 7 personen (5 volwassenen en 2 kinderen of 6 volwassenen heerlijk in kan vertoeven. Het heeft een mooi houten uiterlijk en een ruime binnenmaat van 170 centimeter door de smalle wand. De Spa heeft 180 bubbeljets en is tot 40 graden op te warmen. Via een praktisch touchscreen bedieningspaneel kun je de Lay Z Spa Helsinki gemakkelijk bedienen vanuit de Spa. De smalle wand van de Spa is gemaakt van dropstitch materiaal dat sterk en duurzaam is. De Helsinki kan het hele jaar door buiten staan door de Freeze Shield beveiliging.

De Lay Z Spa Helsinki van Bestway is een gebruiksvriendelijke Spa die word geleverd met de volgende accessoires: een spahoes met veiligheidsclips, een chloordrijver, een spafilter type VI, een reparatiekit en een hoge druk handpomp aangezien het laatste deel van de wand handmatig opgepompt dient te worden.