Netspa Silver

Alleen al het uiterlijk van deze Netspa, de Silver, zou een goede reden zijn om deze aan te schaffen. Er is in dit model veel aandacht besteed aan het design. Een kleur die helemaal van deze tijd is en de trendy 8hoekige vorm maken deze Jacuzzi tot 1 van de favorieten onder de Netspa opblaasbare Jacuzzi’s.

Opblaasbare Jacuzzi Silver

Hoewel de Silver momenteel misschien meer wordt gezien als het kleine broertje van de Netspa Python, is de Silver een prachtig model, die zeker niet voor niks als 1 van de favoriete Netspa Jacuzzi’s wordt gezien. Dankzij de 8hoekige vorm van de Jacuzzi is deze uitermate geschikt om op meerdere plekken te kunnen installeren. Overigens haal je deze net zo makkelijk weer weg! Kruip lekker weg in 1 van de 8 hoeken van deze Jacuzzi en geniet van het heerlijke warme water in deze opblaasbare Jacuzzi. De buitenmaat van deze Jacuzzi is 195CM en de binnenmaat komt op 155CM, met de hoogte van 70CM is deze Silver Netspa geschikt voor 5 personen. Dankzij het unieke design is de Jacuzzi makkelijk om mee te nemen en ziet er mede dankzij de zilverkleurige afwerking ook nog eens adembenemend uit.

Netspa Silver review

Deze Jacuzzi biedt volgens de gebruikers, alles wat je nodig hebt voor de ultieme ontspanning. We hebben niet eens minpunten kunnen vinden onder de reviews, iedereen is het erover eens dat deze Jacuzzi een super mooi design en kleuren heeft, handig is in gebruik en ook nog eens betaalbaar is. Ideaal voor iedere ruimte dankzij de 8hoekige vorm, kun je deze kwijt waar je wil in principe. Het blijft echter wel belangrijk om dit na te gaan, voor je overgaat tot het aanschaffen van een opblaasbare Jacuzzi. Alles wat je nodig hebt om direct te kunnen starten, wordt meegeleverd!

Netspa Silver 5 persoons

Als je heerlijk en betaalbaar wil genieten in je eigen 5 persoons Jacuzzi, dan is de Netspa Silver echt iets voor jou! Deze mooie opblaasbare Jacuzzi is voorzien van alle gemakken, zodat jij heerlijk tot rust komt in het gemak van je eigen huis of tuin. Dankzij de 130 bubbels die je eenvoudig aan en uit kunt zetten kunt je optimaal genieten en het water kun je verwarmen tot wel 42 graden. Dit is heel makkelijk te besturen via het digitale bedieningspaneel. Dankzij een krachtig filter en verwarmingssysteem beschik je met de Netspa Silver over alle essentials om een heerlijke Spa beleving tegemoet te zien. Uiteraard worden alle benodigde accessoires meegeleverd om direct te kunnen genieten van je nieuwe Netspa Jacuzzi. Met het bijgeleverde grondzeil kun je de Jacuzzi op een gewenste ondergrond plaatsen, terwijl deze beschermd blijft en met de speciale cover dek je je Jacuzzi gemakkelijk af voor optimale isolatie en levensduur van het water in de Jacuzzi. Dankzij de 8hoekige vorm, is er in elk hoekje, een lekker plekje om comfortabel te kunnen zitten.