Netspa Python

De Netspa Python, wat de naam zegt, bevestigt het uiterlijk. Met zijn zwarte slangenlederen look is deze opblaasbare spa van Netspa wederom een juweeltje waar de luxe vanaf spat. Velen noemen dit zelfs het mooiste model van Netspa momenteel en niet alleen qua uiterlijk mag deze opblaasbare jacuzzi er zijn! 

Opblaasbare jacuzzi Python

Dankzij zijn slangenlederen look en de Octagon vorm, wordt dit model door vele echte fans, het allermooiste model genoemd. In ieder geval van de modellen op het moment uitkomen van de Netspa Python, wat in 2018 was. Voor een budgetvriendelijke prijs kun je dit model aanschaffen en zelf genieten van de ongekende luxe die deze Python uitstraalt. Hij heeft overigens dezelfde maat als de NetSpa Silver, maar mag zichzelf toch zeker wel de knappe grote broer noemen! Maar, we zeiden het al even, de Netspa is niet alleen mooi! In vergelijking met andere modellen is deze voorzien van een extra hoes. Deze zorgt niet alleen voor extra bescherming, maar ook extra isolatie en de standaard meegeleverde filter houdt het water nog schoner. De opblaasbare jacuzzi Netspa Python staat garant voor luxe en genot!

Netspa Python review

De meningen over deze prachtige, luxe, opblaasbare jacuzzi klinken allemaal hetzelfde. Wat een prachtig design, het bad is super makkelijk op te zetten en wat we ook vaak voorbij zien komen in de reviews, is dat de jacuzzi van Netspa, precies is zoals omschreven. Dit scheelt er helaas nog wel eens aan, maar Netspa houdt zijn naam hoog door ons te voorzien van prachtige opblaasbare jacuzzi’s. Bovendien is deze Netspa Python ook nog eens heel betaalbaar! Enige puntje wat we konden vinden is dat de 5 persoons spa, niet ruim genoeg is voor 6 mensen, maar ja, dat is ook niet de bedoeling.
De vernieuwde en verbeterde isolatie wordt ook zeker opgemerkt door de gebruikers. Enkele gebruikers noemen dat de jets ietsjes luid klinken, maar dat waren er niet veel! Al met al zien we vooral overwegend lof voor deze opblaasbare jacuzzi.

Python 5 personen jacuzzi

De opblaasbare Python is een nog luxere uitvoering dan zijn broertje Silver Netspa 5/6 persoons. Dit model heeft een supermooie kunstleren buiten met slangenpatroon zoals de naam al doet vermoeden, in combinatie met de zwarte kleur geeft dit een zeer luxe en chique uiterlijk. De hoes van deze Python is nog beter dan de voorgangers zodat je geniet van extra bescherming en isolatie. Met de Python Netspa heb je minder chloor en andere onderhoudsmiddelen nodig dan je gewend bent, dit komt door de vernieuwde Bacti-Stop filter. De jacuzzi is te verwarmen tot 42 graden en heeft 130 heerlijke bubbeljets, voor een ontspannende massage. De pomp is voorzien van een geïntegreerde digitale display met eenvoudige bediening. Bij aankoop van de Netspa opblaasbare jacuzzi, krijg je de volgende dingen meegeleverd;

  • Bacti-Stop filter
  • Filter cover
  • Afvoerpijp
  • Luchtklep
  • Vloerzeil
  • Hardtop cover
  • 3 aansluitingen voor motorblok
  • Reparatiekit
  • Aftapplug

De Netspa Python heeft de volgende afmetingen;

Breedte (buiten): 188CM, Breedte (binnen): 145CM, Hoogte: 70,00 cm.