Netspa Montana

De Montana van Netspa is een zeer ruime, maar betaalbare opblaasbare jacuzzi. Zoals je ze gewend bent van het bedrijf Netspa! Dit specifieke model heeft plaats voor 4 tot 6 personen en is hiermee dus lekker ruim! De Jacuzzi is rond van vorm en dankzij 140 bubbeljets kun je heerlijk ontspannen, waar en wanneer je dat wil! Met behulp van het bedieningspaneel stel je alles naar wens in en het water kan verwarmd worden tot 42 graden!

Opblaasbare jacuzzi Montana

Deze heerlijke spa van Netspa, de Montana om precies te zijn, biedt echt alles wat je nodig kunt hebben voor een lekkere chill sessie in het comfort van je eigen tuin, of waar jij deze opblaasbare Spa dan ook maar op wilt zetten. Dankzij de 4 en 6 persoons uitvoering van dit model, is deze ook geschikt voor kleinere ruimtes, maar biedt toch lekker de ruimte, dankzij het design. De Netspa Montana is uitgerust met een krachtig filter en verwarmingssysteem, welke je gemakkelijk bedient via een handig digitaal paneel. De essentiële accessoires worden meegeleverd wanneer je een Netspa Montana aanschaft. Hierdoor kun je jouw nieuwe Netspa jacuzzi bijvoorbeeld plaatsen op het bijgeleverde grondzeil en dek je deze makkelijk en handig af met de bijgeleverde cover. Deze opblaasbare jacuzzi is rond van vorm en heeft een elegante uitstraling dankzij de mooie zwarte kleur.

Netspa Montana review

**De Netspa Montana voor 6 personen is beschikbaar per maart 2021. Hierdoor zijn er voor dit product nog geen reviews beschikbaar.

De Netspa Montana voor 4 personen is de ideale oplossing voor kleinere tuinen, of als je gewoon niet zoveel mensen kwijt hoeft in deze jacuzzi. De meningen over deze mooie Spa zijn totaal niet verdeeld. Ideaal, heerlijk en totale ontspanning zijn woorden die regelmatig voorbij komen. Een enkeling plaatst een opmerking over het geluid, maar in vergelijking met andere opblaasbare jacuzzi’s doet deze het ook qua geluid, erg goed!

Netspa Montana 6 personen

Als je liever een zwarte opblaasbare jacuzzi hebt, in plaats van een grijze, dan is de Netspa 6 personen absoluut een van de betere keuzes die je kunt maken. Deze ronde, 6 persoons opblaasbare jacuzzi is een ideale spa voor een groter gezin, of om lekker met al je goede vrienden te genieten van pure ontspanning. De Netspa Montana 6 persoons is een absolute topper onder de opblaasbare jacuzzi’s en dit is dan ook een van de meest verkochte modellen. De jacuzzi wordt geheel compleet geleverd zodat je na ontvangst, nog maar enkele uurtjes verwijderd bent van immens genieten!

Bij het aanschaffen van de Montana (6 personen) van Netspa, worden de volgende producten meegeleverd;
• Opblaasbare jacuzzi Montana 6-persoons
• 2x filters
• 2x filter covers
• Afvoerpijp
• 4 aansluitingen voor het motorblok
• 2x stoppers
• Reparatiekit
• Aftapplug
• Luchtklep
• Hardtop cover
• Vloermatten