Netspa Aspen

Netspa is al jarenlang een begrip in de Jacuzzi/bubbelbaden en Spa wereld, maar in het jaar 2016 heeft Netspa besloten om de markt te voorzien in de razend populaire opblaasbare Jacuzzi’s, maar dan net even luxer, met net iets meer opties en functies, voor de perfecte Spa ervaring, gewoon lekker thuis!

Opblaasbare jacuzzi Aspen

Het opblaasbare bubbelbad Aspen, van Nestpa een vierkantig model die dus opblaasbaar is. Het model is uniek in z’n soort en is geschikt voor maximaal 4 personen, waardoor deze ideaal is voor bijvoorbeeld een gezin, of lekker met zijn 2tjes genieten van extra ruimte. Het uiterlijk van deze Jacuzzi is met zijn lederlook afwerking zeer mooi en bestaat overwegend uit gelamineerd PVC. De dikte van het gelamineerde PVC is de 0,6MM waardoor deze nog steviger en sterker is. De binnenkant is ook gemaakt van PVC, maar heeft een supermooie, parelmoer afwerking en een extra coating zodat het zitten en liggen in deze opblaasbare jacuzzi heerlijk aanvoelt. Waar de meeste Jacuzzi een maximale watertemperatuur hanteren van 40 graden, kun je de Netspa tot maar liefst 42 graden opwarmen via het supermakkelijk geïntegreerde display, die er zeer overzichtelijk uitziet overigens. De pomp, die zich buiten het bad bevindt beschikt over 3 standen; Verwarmen, Filteren en de heerlijke Massage stand. Bij aankoop van een Netspa Aspen worden de volgende producten meegeleverd;

– Twee filters
– Twee filter covers
– Afvoerpijp
– 3 aansluitingen voor het motorblok
– 2 stoppers
– Reparatiekit
– Luchtklep
– Aftapplug
– Hardtop Cover
– Vloerzeil

Netspa Aspen 4 persoons

De Netspa Aspen beschikt over 110 heerlijk jets en heeft een watercapaciteit van 700 liter. Zoals de naam reeds aangeeft is deze opblaasbare Jacuzzi geschikt voor het gebruik met maximaal 4 personen. Hierdoor is deze Aspen Spa ideaal voor een gezinnetje, of om lekker romantisch met je partner te genieten van de heerlijkheid die een Jacuzzi biedt, maar dan makkelijk opzetbaar, afbreekbaar en verplaatsbaar. Dankzij de maat is deze Jacuzzi ook beschikbaar voor mensen met een kleinere tuin of ruimte. De binnenmaat van deze Aspen Netspa komt op 128CM en de buitenmaat komt op 168CM. Let erop dat je altijd van tevoren kijkt of de ruime geschikt is en groot genoeg om jouw nieuwe opblaasbare Spa op te kunnen zetten en of er een waterkraan en stroom in de buurt is.

Netspa Aspen Review

De reviews over deze mooie Aspen Netspa zijn het er wel over eens. De pomp maakt te veel geluid en dit kan als hinderlijk worden ervaren als je wil ontspannen. De handleiding op DVD is superhandig en je hebt het bad, in praktijk ook echt zo opgezet. Het vullen gaat iets sneller dan het op temperatuur komen van het water, maar als je dit van tevoren regelt, zorgt de goede isolatie er wel voor dat het water deze temperatuur ook kan behouden. De kleur van de pomp blijkt niet te passen bij de kleur van het ontwerp van de Spa, maar als je door die dingetjes heen kunt prikken, kun je echt wel heerlijk genieten in deze mooie Aspen Netspa. 4 volwassenen blijkt een beetje te hoog gegrepen voor dit bad, maar 2 volwassenen en 2 kinderen past helemaal prima!