Opblaasbare jacuzzi van Netspa

Het bedrijf Netspa begeeft zich al een decennia in de wereld van de jacuzzi’s en heeft in 2016 een gloednieuwe lijn opblaasbare jacuzzi’s uitgebracht die toch wel echt tot de luxe en exclusieve opblaasbare jacuzzi’s behoren. Het doel van Netspa is om het voor iedereen mogelijk te maken, om in het gemak van je eigen rustgevende omgeving, te kunnen genieten van je eigen ultieme jacuzzi beleving, middels een opblaasbare jacuzzi van Netspa. Welk model je ook kiest, ze staan allemaal voor ultiem genot, mooie designs, kwaliteit, veiligheid en natuurlijk service! Welke modellen er allemaal beschikbaar zijn vertellen we zo meer over.
De jacuzzi’s van Netspa zijn verkrijgbaar in verschillende vormen; rond, vierkant en 8-hoekig. Netspa heeft dit gedaan zodat er in elke tuin een Netspa opblaasbare jacuzzi kan passen. De Netspa opblaasbare jacuzzi lijn is in 2016 dan uitgekomen, was zo’n ontzettend succes, dat het bedrijf Netspa in 2017 zeker niet heeft stilgezeten. Ze komen dan ook met een compleet nieuwe lijn opblaasbare jacuzzi’s. Deze lijn heet de Starline Netspa en is voorzien van een nieuw ontwikkelde filter genaamd Bactio-Stop.
De Netspa jacuzzi is een echte upgrade voor jouw tuin, terras, balkon of zelfs dakterras. Dankzij de spa’s geniet je van heerlijke ontspanning, in het gemak en comfort van je eigen veilige omgeving. Met een krachtige motor, die bovendien los te koppelen is, comfortabele bubbelmassage en een handig bedieningspaneel ben jij gelijk klaar voor de start. Bovendien wordt de Netspa standaard geleverd met een rijkelijk accessoire-pakket. Zo heb je alles in huis voor de ultieme spa beleving. Netspa voert een zeer brede lijn aan luxe opblaasbare Jacuzzi’s, hieronder zetten we er een paar voor je op een rij. Met een van de volgende modellen kun je niet misgaan!

  • Nestspa Python
  • Netspa Octopus
  • Netspa Aspen
  • Netspa Vita Premium
  • Netspa Montana
  • Netspa Silver

Voor welk model je dan ook kiest, Netspa staat garant voor een ultieme, luxe spa ervaring, gewoon lekker thuis! Bedenk vooraf voor jezelf waar jouw nieuwe opblaasbare Jacuzzi aan moet voldoen en bedenk ook vooral vooraf, waar je deze neer wil zetten. Niemand wil een nieuwe jacuzzi aanschaffen om er vervolgens achter te komen dat het niet past! Netspa maakt het makkelijk, door de jacuzzi’s in verschillende vormen aan te bieden. Zo is er voor iedere ruimte wel een geschikt model, je moet alleen zelf nog even beslissen welke dit wordt. Veel plezier!