Intex Pure Spa

De Pure Spa van Intex is een opblaasbare jacuzzi en geschikt voor tot 6 personen. Deze spa beschikt over 120 jets en heeft een ingebouwde waterontharder. De Intex Pure Spa is verkrijgbaar in de vormen rond en achthoekig (Octagon). De Intex Pure Spa is voorzien van Fiber-Tech, waardoor de opblaasrand zeer sterk wordt en meerdere mensen kan dragen.

Intex Pure Spa 2021

Ieder jaar is Intex opnieuw bezig met het verbeteren van hun producten. Na de zomer wordt er intensief onderzoek gedaan naar diverse klachten of problemen. Met de Intex Pure Spa 2021 wordt de focus gelegd op luxe en gebruiksgemak. Een aantal modellen van Intex zijn uitgebreid met verschillende gadgets zoals bijvoorbeeld een wifi module. En om de bediening van jouw Spa nog makkelijker te maken; een afneembaar bedieningspaneel. Wat ook verbeterd is in de Intex Pure Spa 2021 versie, is een overdrukventiel. De lucht is de Intex Spa wordt door de zon warm en de lucht zet hierdoor uit. Die resulteerde in het verleden tot problemen bij de lasnaden, maar een overdrukventiel geeft je de zekerheid dat je spa niet te hard opgeblazen is en dat er dus niet te veel druk op de wand van je spa komt te staan.

Intex Pure Spa Bubble Therapy

Geniet van intense ontspanning in de mooie Intex Pure Spa Bubble Therapy opblaasbare jacuzzi. Deze jacuzzi heeft een ronde vorm, is geschikt voor maximaal 4 personen tegelijk en de jacuzzi is uitgerust met wel 120 verwarmde massage bubbels. De Intex Pure Spa heeft een krachtig motorblik en even krachtige filter en verwarmingssysteem. De filterstand en de bubbels van je jacuzzi stel je gemakkelijk in met het bedieningspaneel. Het verwarmen van het water duurt ongeveer een uur per 2 graden en dit is met één druk op de knop, super simpel en zo gedaan! Daarna kun je uren lang genieten en ontspannen in jouw privé spa van Intex.

Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

Praat je over ultieme luxe en de meest complete, opblaasbare jacuzzi wat er momenteel te vinden is op de markt? Dan heb je het absoluut over de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe. Een hele mond vol en dubbel en dwars waard! Deze Intex jacuzzi heeft namelijk 120 sterke massage bubbels en vier krachtige jets aan boord. De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is bovendien voorzien van een zoutwatersysyteem en een waterontharder. Verkrijgbaar in de vormen rond en octagon, zijn de opblaasbare Intex Pure Spa’s een combinatie van comfort en de laatste technieken. Dat maakt deze Intex Spa zeker een winner onder de opblaasbare spa’s.

Intex Pure Spa Greywood

De Intext Pure Spa Greywood kenmerkt zich door de luxe houtlook. De Greywood modellen zijn beschikbaar in 4-persoons en in 6 persoons jacuzzi’s en zijn het nieuwst model van Intex, onder andere voorzien van een wifi modele en een afneembaar display. Met van een uitgebreid accessoire-pakket ben je gelijk klaar voor de ultieme ontspanning. Het pakket krijg je er gratis bij en hier zit onder andere LED-verlichting in en zelfs luxe hoofdsteunen.