Intex jacuzzi 6 personen

Intex is een specialist als het draait om opblaasbare producten. Dat Intex hiermee een naam heeft hoog te houden blijkt wel als we kijken naar de opblaasbare Jacuzzi’s van Intex, die extreem sterk zijn uitgevoerd. Als je privé spa van Intex volledig is opgeblazen, is het verschil met een echte, of een niet opblaasbare jacuzzi eigenlijk nauwelijks te merken.

Opblaasbare jacuzzi Intex 6 personen

Ben je op zoek naar een Jacuzzi van Intex, geschikt voor 6 personen? Opblaasbare jacuzzi’s van Intex zijn voorzien van een extra sterke 3-laagse liner. In combinatie met de Fiber-Tech technologie zijn de spa’s van Intex zeer stabiel. Zelfs zo sterk dat je met meerdere mensen op de rand kunt zetten zonder dat de rand inklapt. Je kunt kiezen uit Bubble Therapy (Met bubbels), wil je liever extra veel bubbels? Kies dan voor de Plus+ Bubble Therapy en als je graag wil genieten van massagestreams dan raden we de Jet & Bubble Deluxe Jacuzzi van Intex aan. Deze modellen zijn allemaal geschikt voor tot 6 personen, echter blijkt uit ervaring dat dit toch een beetje krap kan zijn. Voor ultiem comfort wordt geadviseerd om met 1 of 2 personen minder gebruik te maken van je opblaasbare (6persoons) jacuzzi van Intex.

Intex Pure Spa 6 personen

De Intex Pure Spa is wederom een mooie luxe uitziende opblaasbare jacuzzi en zorgt voor een ultieme spa beleving, gewoon bij je thuis. De Jacuzzi is rond van vorm en met een diameter van 216 CM is deze geschikt voor 6 personen. De Intex Pure Spa is voorzien van super stevige wanden en een simpele bediening. Met 140 verwarmde bubbels, geniet je van een je een heerlijke bubbelmassage. Het verwarmen van het water in deze Intex Pure Spa gebeurt met gemiddeld 2 graden per uur, met een maximaal aantal graden van 40. Door het “Hard water system” wordt je water automatisch onthard wat niet alleen beter is voor je huis, maar het voorkomt ook kalkaanslag in je spa. Het wordt aangeraden om een minimale ruimte van 300 bij 220 cm vrij te hebben om hier je nieuwe spa, inclusief motorblok op te kunnen zetten. De Pure Spa van Intex wordt geleverd met een aantal accessoires, zo wordt deze standaard geleverd met een isolerend afdekzeil en een grondzeil, om afkoeling van het water te voorkomen.

Intex jacuzzi 6 personen aanbieding

Ben je op zoek naar een Intex jacuzzi voor 6 personen? Waarschijnlijk wil je graag weten welke keuzes je allemaal hebt en natuurlijk waar je de beste Intex Jacuzzi 6 personen aanbieding kunt vinden. Intex heeft een ruime keuze aan Jacuzzi’s geschikt voor tot 6 personen, je hoeft alleen te kiezen welke voldoet aan jouw wensen. De beste Intex jacuzzi aanbieding vind je gemakkelijk en snel bij ons! Wij zoeken alle actuele aanbiedingen van het internet er voor je bij en zetten dit in een handig overzicht. Kies je voor een Bubble Therapy, of voor een Greywood met een luxe houtontwerp? Maak rustig de keuze tussen de verschillende modellen en zoek bij ons naar de beste prijzen en aanbiedingen van dit moment!