Opblaasbare jacuzzi Intex 4 personen

Wil je het ultieme genot van een Spa beleven in je eigen huis of tuin? Maak de keuze uit een van de 4 persoons opblaasbare Jacuzzi’s die Intex te bieden heeft. De opblaasbare Jacuzzi’s van Intex staan bekend om comfort en een lange levensduur dankzij duurzame materialen. Een 4 persoons jacuzzi van Intex is ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met 2 kinderen of om heerlijk met een paar vrienden te relaxen. De 4 persoons Spa’s zijn verkrijgbaar in een ronde vorm met een buitenmaat van 196CM en een achthoekige vorm met een buitenmaat van 201 x 201CM. Deze Jacuzzi’s zijn dus ook ideaal voor in een kleinere tuin.

Intex Pure Spa 4 personen

Een PureSpa van Intex zorgt voor de ultieme ontspanning en Spa beleving. Wil je lekker thuis genieten van een Spa beleving, of na een lange dag werk, gewoon even languit relaxen? De Intex Pure Spa voor 4 personen is een prima optie! De opblaasbare Intex Pure Spa voor 4 personen is uiterst comfortabel en met een diameter van 196CM is deze zeer ruim. De Intex Jacuzzi kun je naar wens, heerlijk op temperatuur brengen met een ingebouwde verwarming. De massagebubbels zijn ook verwarmd, zodat je niet met koude bubbellucht komt te zitten. De temperatuur van het water kan worden opgewarmd tussen de 20 en de 40 graden. Zodra de watertemperatuur 3 graden lager is dan de ingestelde watertemperatuur, begint de verwarming van de Spa automatisch weer te werken om het water te verwarmen tot de gewenste temperatuur.

Intex jacuzzi 4 personen aanbieding

Voor het aanschaffen van een nieuwe Intex Jacuzzi 4 personen, ben je bij ons op het juiste adres. Wat is er nog leuker dan het aanschaffen van een nieuwe Intex Jacuzzi? Juist!! Een Intex Jacuzzi 4 personen in de aanbieding. Weet je niet zeker waar je alle aanbiedingen vindt en deze eventueel nog met elkaar kunt vergelijken? Wij hebben ze voor je in een handig overzicht gezet. Zo hoef je je alleen nog druk te maken om welke Jacuzzi je wilt en het opzetten ervan. De juist aanbieding vind je in een oogopslag bij ons! Heb jij je keuze al gemaakt? Bestel gemakkelijk en snel jouw ideale Jacuzzi van Intex.