Opblaasbare jacuzzi Intex

Intex is natuurlijk al jaren een grote naam als het draait om bijvoorbeeld zwembaden en andere water accessoires. Ze zijn zich bewust van hun grote naam en stellen dan ook nooit teleur. Als het draait om jacuzzi’s ook zeer zeker niet! Intex biedt een ruim assortiment aan jacuzzi’s zodat iedereen een jacuzzi vindt die bij zijn wensen past en niet minder belangrijk, een jacuzzi die in jouw tuin past. De opblaasbare jacuzzi’s van Intex zijn verkrijgbaar voor 2 personen, 4 personen en 6 personen. Verschillende modellen en uiterlijken maken het voor iedereen mogelijk de perfecte jacuzzi te vinden. Je hebt al een Intex GreyWood Jacuzzi vanaf 525,- maar ze zijn er ook zeker 3 x zo duur. Intex biedt onder andere de volgende modellen; Intex Pure Spa Bubble Therapy en de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe, maar er zijn nog veel meer! Welk model het beste bij jou past ligt vooral aan de ruimte waarin je deze wil opzetten. Alle Intext Jacuzzi worden compleet geleverd met een aantal accessoires, ook zijn er nog extra accessoires te verkrijgen voor nog meer genot.

Intex bubbelbad

De bubbelbaden van Intex zijn niet alleen mooi qua uiterlijk, denk bijvoorbeeld eens aan de houten look van de Intex Greywood. Maar ze zijn mede dankzij de fiber technologie ook super duurzaam, stabiel en stevig. Je hoeft dus niet elk jaar weer een nieuw bubbelbad te kopen. Overigens zou dit niet verkeerd zijn, want elk jaar opnieuw komt Intex met een nieuwe reeks aan bubbelbaden die absoluut de moeite waard zijn. De Opblaasbare bubbelbaden van Intex worden zeer compleet geleverd, zo krijg je er onder andere 2 hoofdkussens bij, een grondzeil ter bescherming van het bubbelbad en een isolerend afdekzeil. Intex denkt met ons mee, want ook het verplaatsen van het bubbelbad is dankzij de handvaten geen probleem meer, 1 van de redenen dat we een opblaasbaar bubbelbad kopen is immers om deze te kunnen verplaatsen! Kies voor een van de vele modellen die Intex te bieden heeft en geniet van een lange werkdag heerlijk in jouw eigen persoonlijke bubbelbad van Intex!

Intex jacuzzi kopen

Voor het aanschaffen van jouw nieuwe jacuzzi zijn er nog wel een paar dingetjes waar je eerst over na moet denken. Natuurlijk welke je het mooiste vindt, maar ook, waar zet ik deze neer en hoe groot is de beschikbare ruime? Is er ruime voor de pomp en was is de afstand naar de waterkraan? Bekijk deze dingen goed voor je een jacuzzi aanschaft. Zo ben je goed voorbereid en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je de jacuzzi al hebt gekocht. Op dat moment wil je er namelijk echt niet achter komen dat deze toch niet past! Bereid je goed voor en kies de perfecte jacuzzi, voor jouw ultieme genot en ontspanning.