Lay-Z-Spa Tahiti

De opblaasbare jacuzzi van Bestway, Tahiti om precies te zijn is een nieuwe topper uit de lijn van spa’s van Bestway. Deze jacuzzi heeft een maat van 180CM doorsnede en is 66CM hoog. De inhoud dat deze spa bedraagt 669 liter. De Tahiti Lay-Z-Spa is gemaakt van Tritech materiaal, hierdoor zijn de randen nog steviger! Met zijn mooie grijze kleur is deze jacuzzi niet alleen heerlijk om in te ontspannen, maar staat deze ook nog eens echt mooi in je tuin! Dankzij de 7-kleurige LED-lamp die bijgeleverd wordt, creëer je ook nog eens een heerlijke sfeer.

Opblaasbare jacuzzi Tahiti

De ronde Lay-Z-Spa Tahiti is een ruime jacuzzi voor 2 tot 3 personen. De grijze Spa heeft een binnenmaat van 132 centimeter, 120 Airjets en de spa kan verwarmd worden tot maximaal 40 graden Celcius. Comfort en duurzaamheid is waar Bestway voor gaat en met die reden is de grijze buitenwand vervaardigd uit Tri- Tech materiaal. Daarbij is het voordeel van de Tahiti dat deze een Freeze Shield beveiliging heeft wat inhoudt dat de spa het hele jaar door buiten kan staan zonder dat het water of de onderdelen bevriezen. Een automatisch systeem zorgt ervoor dat zodra de watertemperatuur onder de 4 graden komt de verwarming ingeschakeld wordt. Wat ook leuk is aan de Lay-Z-Spa Tahiti is het ingebouwde LED- verlichtingssysteem, deze wordt overigens gratis meegeleverd. Zo kan je voor elke stemming de juiste lichtshow vinden. De Lay-Z-Spa Tahiti jacuzzi is gemakkelijk op te zetten zodat je genoeg tijd hebt om te kunnen genieten van de spa. Ook wordt deze geleverd met een speciaal afdekzeil zodat de watertemperatuur optimaal gehouden kan worden. Het onderhoud wordt peanuts met het bijgeleverde filterpatroon en een chemische floater. Hiermee verleng je ook nog eens de toch al lange levensduur van de opblaasbare jacuzzi’s die Bestway te bieden heeft.

Lay-Z-Spa Tahiti reviews

Alle gebruikers van de Lay-Z-Spa Tahiti, hebben eigenlijk alleen maar positieve verhalen te vertellen over deze mooie opblaasbare jacuzzi. Er wordt gezegd dat het een top jacuzzi is waar je goed in kan ontspannen om echt tot rust te komen, heerlijk in het gemak van je eigen vertrouwde omgeving. Over het algemeen vindt men de Airjets en de verarming zeer aangenaam. De jacuzzi zit lekker en wordt snel warm! Dit wordt ook aangegeven, maar dit ontbreekt in de praktijk toch vaak. Vooral het gemak waarmee de Spa wordt opgezet wordt zeer gewaardeerd. De capaciteit van deze spa is iets minder dan andere modellen van Bestway, maar dit kan natuurlijk ook precies zijn waar je naar op zoek bent. Er wordt ruimte geboden aan 2 tot 3 personen. Zo kun je er toch nog gebruik van maken met meerdere personen tegelijk. Je waant je in een echte spa doormiddel van de krachtige bubbels die de jacuzzi biedt. De motor die in de jacuzzi zit om de bubbels op werking te krijgen, zijn geheel geluidloos. Compleet relaxen dus zonder hinder van geluidsoverlast.