Lay-Z-Spa Miami

De Lay-Z-Spa Miami is het perfecte middel om even helemaal tot rust te komen. Gewoon lekker bij je thuis, bijvoorbeeld in je tuin? Dit kan alleen, maar ook met je partner of vrienden. In de Lay-Z-Spa Miami passen maximaal 4 personen. De Lay-Z-Spa is volledig opblaasbaar waardoor deze makkelijk neer te zetten is, maar ook weer af te breken en eventueel mee te nemen. Het duurt met de bijgeleverde pomp ongeveer 5 a 10 minuten voordat deze zichzelf helemaal heeft opgeblazen.

Opblaasbare jacuzzi Miami

Heb je een lange, zware dag gehad op het werk? Of misschien heb je heel intensief gesport en voelt het allemaal wat stijf en pijnlijk? Dat is gegarandeerd over zodra je een voet zet in jouw nieuwe Lay-Z-Spa Miami AirJet. In deze zeer comfortabele jacuzzi passen 2-4 personen, perfect voor een kleine poolparty of samen romantisch met je partner ontspannen. In de jacuzzi zitten 81 masserende Airjets wat de ervaring in deze opblaasbare jacuzzi extra aangenaam. Heb je het koud? Geen zorgen, de jacuzzi verwarmt zich tot 40 graden op, heerlijk dus! Wat de spa ook zo fantastisch maakt, is dat je geen gereedschappen nodig hebt of door middel van professionele hulp moet worden geïnstalleerd. Dus wil jij je man romantisch verrassen, dan zet je deze gemakkelijk alleen op! Ook wordt de jacuzzi zelf opgeblazen door de krachtige pomp die erbij inbegrepen is. Er zit weinig onderhoud aan verbonden door middel van slimme filterpatronen die onnodig vuil en kalk elimineren. Het Miami model kenmerkt zich door de constructie die bestaat uit horizontale en verticale I-beams, hierdoor heb je gegarandeerd stabiliteit van het comfortabele oppervlak en bovendien behoudt de Lay-Z-Spa zijn perfecte vorm, hoe vaak deze ook wordt opgezet of afgebroken.

Lay-Z-Spa Miami reviews

Eigenlijk is iedereen die deze heerlijke spa heeft, is het eens. Iedereen is er mateloos positief over en heeft veel positieve punten en functionaliteiten te vertellen. Heerlijk om te kunnen ontspannen en bijkomen van een lange dag! Wat we heel vaak naar voren zien komen is dat de opblaasbare jacuzzi heerlijk zit en dat deze ook lekker snel warm wordt. Het enige nadeel wat we op dit model konden vinden, is dat deze alleen bubbel jets heeft en dus niet de massage jets. Mocht dit voor jou geen probleem zijn dan is deze Lay-Z-Spa Miami een ideale optie voor de ultieme spa beleving bij je thuis. Compact en snel in elkaar te zetten zijn de meest voorkomende woorden die we voorbij zien komen in de reviews over deze opblaasbare jacuzzi.