Lay-Z Spa Ibiza

De keuze houdt niet op als het draait om Lay-Z Spa’s. Dit model van Bestway, de Lay-Z Spa Ibiza is wederom een heerlijke opblaasbare Spa. Deze Spa is zo in elkaar gezet, de bediening van de pomp is zeer makkelijk en gaat na een paar seconde automatisch op slot! Hij oogt en voelt comfortabel en degelijk. De bodem is super zacht en doordat dit model vierkant is, is het ideaal voor de beenruimte. Afhankelijk van je lengte kun je er dus lekker met gestrekte benen in liggen!

Lay-Z Spa Ibiza

Deze mooie opblaasbare Lay-Z Spa van Bestway, heeft buitenwanden die bestaan uit Tritech. Dit zorgt voor eerste klas duurzaamheid en ultiem comfort. Een Jacuzzi zorgt voor veel gezelligheid, en deze Lay-Z Spa Ibiza, is extra groot, dus geschikt om met meerdere mensen lekker te chillen! Deze mooie Lay-Z Spa Ibiza is voorzien van niet minder dan 96 airjets en beschikt over een ingebouwd verwarming. Deze verwarming is weer zien van een automatische timer en een power-saving systeem. De bijgeleverde pomp heeft aan mooie, handige display die makkelijk te bedienen is. Hiermee stel je gemakkelijk jouw ideale temperatuur in bijvoorbeeld. Het water warmt met ongeveer 2 graden per uur op. Dankzij het ingebouwde zandfilter heb je niet langer last van viezigheid, alle vuildeeltjes worden er namelijk gewoon uitgefilterd! Zandfilters kenmerken zich als de minst onderhouds-intensieve filters die er momenteel zijn. De watercapaciteit van dit model telt 778 Liter. Dit is lekker ruim! De Spa biedt dan ook ruimte aan 4 tot 6 personen en de 96 airjets zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen jets heeft! Voor een prachtige dag samen met je vrienden of familie genieten in het water is dit de ultieme oplossing! Onder het genot van wat snapperij en een drankje is dit een ervaring waar je u tegen zegt en zeker geen spijt zal hebben van deze aankoop. Ook is de Lay-Z Spa ideaal voor oefeningen in warm water bij pijn door te weinig of juist te veel beweging en door de bubbels ervaar je ultieme zen waardoor je een drukke dag heerlijk rustig kunt afsluiten.

Lay-Z Spa Ibiza reviews

Een supermooi uiterlijk en bovendien een handige bediening. Het bad is echt zo opgezet en ziet er, in tegenstelling tot veel andere opblaasbare Jacuzzi’s, niet uit als goedkoop plastic. Geschikt voor 4 tot 6 personen en in de praktijk blijkt dat 4 personen zeer ruim in deze Jacuzzi kunnen zitten! Ideaal voor een feestje, of lekker in de zomer om af te koelen. De jets zijn heerlijk en maken niet eens veel geluid. Niks houd je nog tegen met deze heerlijke, mooi uitziende, comfortabele EN betaalbare Opblaasbare Jacuzzi van Bestway. Alleen maar lof voor dit model en hiermee klaart Bestway het klusje dus gewoon weer!