Lay-Z-Spa Honolulu

Voor een echte, heerlijke spa ervaring, in de rust en comfort van je eigen huis, kies je voor de Lay-Z-Spa Honolulu van Bestway! Deze spa is gemakkelijk om te zetten en is voor zowel buiten als binnen een aanwinst. Het is niet alleen heerlijk om in te ontspannen, de spa heeft een hoogwaardig design en ziet er dus ook ontzettend mooi en luxe uit.

Lay-Z-Spa Honolulu

Voor de ultieme ontspanning in het gemak van je eigen vertrouwde omgeving, ga je tegenwoordig voor je eigen privé spa. Bestway biedt een brede lijn aan premium, opblaasbare jacuzzi’s. Waan jezelf in Hawai met deze mooie Lay-Z-Spa Honolulu en kom even helemaal tot rust zonder dat je de deur uit hoeft. Dankzij alle handige functies en accessoires heb je de beschikking tot een mooie, duurzame en comfortabele spa. De Lay-Z-Spa is geschikt voor 4 tot 6 personen. De buitenwanden zijn gemaakt van van Tri-Tech materiaal en heeft dus 3 lagen, die ervoor zorgen dat de jacuzzi stabiel staat en dat deze zijn vorm behoudt. Hierbij maakt het niet uit hoe vaak je de spa opzet en weer afbreekt. De Lay-Z-Spa Honolulu heeft dankzij de Rotan print een mooi, luxe uiterlijk en past in principe overal wel bij! De spa beschikt over een geïntegreerd waterfiltratie systeem, een powersaving systeem en 120 airjets rondom. Dankzij het waterverwarmingssysteem, warmt het water met ongeveer 1,5 graad per uur op. De zachte en isolerende bodem zorgt ervoor dat je heerlijk zit zodat je echt optimaal kunt genieten. De automatische stop en start timer zorgt ervoor dat de temperatuur gelijk blijft. Dit kun je zelf gemakkelijk instellen op de gewenste temperatuur dankzij het digitale soft-touch paneel op de pomp en ook de pomp is gemakkelijk mee te nemen dankzij twee handige handvaten. De Lay-Z-Spa wordt geleverd met alle benodigde accessoires om gelijk te kunnen genieten. Bekijk echter wel altijd vooraf, of de ruimte groot genoeg is en of er een waterkraan en stroom in de buurt zijn. Zo kom je niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Lay-Z Spa Honolulu reviews

Het merk Bestway is een begrip als het draait om zwembaden en waterpret. Ze doen deze naam nogmaals eer aan met de Lay-Z-Spa Honolulu. De spa is niet alleen makkelijk, maar ook snel op te zetten, het vullen van je Spa is afhankelijk van de druk van je kraan, maar ook dit is zo gebeurd. Ruimte genoeg voor meerdere personen, de bediening is super makkelijk en de pomp staat handig dichtbij. Het water blijft lang op temperatuur dus de isolatie is ook goed geregeld. Lekker ontspannen en een mooi uiterlijk, dus ook nog eens een aanwinst voor je tuin of terras.