Lay-Z Spa Havana

Een heerlijk warm gevoel krijg je van de mooie opblaasbare jacuzzi van Bestway. Dit model heet de Lay-Z Spa Havana en is geheel opblaasbaar en mee te nemen indien je dit wilt. Geniet van het heerlijke gevoel van een spa, geheel in het comfort van je eigen omgeving. Bestway biedt je dit op de meest luxe manier, genaamd; Lay-Z Spa Havana.

Lay-Z Spa Havana

Wil jij ook heerlijk onstpannen in het gemak van je eigen omgeving, lekker badderen in je eigen spa? Bestway biedt dé oplossing! Ontspannen in privé sferen, terwijl je geniet van de masserende kracht van maar liefst 81 airjets. Hierdoor bubbelt je water lekker en de temperatuur stel je gemakkelijk zelf in tot een maximum van 40 graden. Het bedienen van jouw nieuwe opblaasbare Spa kun je doen op de bovenkant van pomp, maar ook met een bijgeleverde afstandsbediening. Zo bepaal je altijd zelf of je de warmte activeert, hoe warm het water moet zijn, of de jets aan mogen en of het water gefilterd mag worden. Voor de ultieme ontspanner is de jacuzzi voorzien van een timer. De Lay-Z Spa Havana is voorzien van een versterkte kunstlederen dekzeil met veiligheidsclips en een ingebouwde luchtkamer die isolerend werkt om de temperatuur van je water optimaal te houden. Het onderhoud wordt minder werk dankzij het filterpatroon en de chemische floater die inbegrepen zijn. De Lay Z Spa Havana staat binnen een mum van tijd dankzij de meegeleverde pomp, na slechts 10 minuten is het bad klaar om gevuld te worden met heerlijk water, die je zelf op temperatuur brengt. Dankzij het Wicker uiterlijk van deze Spa, is het ook nog eens een mooie upgrade voor de ruimte waar deze in wordt opgezet. De Jacuzzi’s van Bestway zijn ontzettend duurzaam en middels bijgeleverde onderdelen is het onderhoud easy!

Lay-Z Spa Havana reviews

De Lay-Z Spa Havana wordt alleen maar positief beschreven door iedereen die deze mooie jacuzzi al heeft mogen gebruiken. Makkelijk op te zetten, ideaal na een lange dag op het werk en makkelijk te bedienen zijn punten die we heel vaak voorbij zien komen. De jacuzzi is niet alleen heerlijk om in te ontspannen maar staat ook mooi op je gazon. Het warme weer komt er al weer bijna aan, dus het ideale moment om jouw eigen Spa in huis te halen is nu! Overigens, ook in hartje winter kun je heerlijk genieten in jouw eigen persoonlijke Lay-Z Spa, want dankzij het gemak van een opblaasbare jacuzzi zet je deze op waar en wanneer je dat zelf wil. Ook is deze Spa redelijk makkelijk om mee te nemen. Zo kun je deze zelfs meenemen naar je vakantiehuisje!