Lay-Z-Spa

lay-z-spaBen je het ook zat om telkens naar de spa te moeten gaan om een beetje ontspanning te kunnen krijgen? Dat is nu verleden tijd. De Lay-Z Spa is de allereerste premium opblaas spa ter wereld. In tegen stelling tot harde spa’s is de Lay-Z Spa zeer betaalbaar en dankzij de eenvoudige op en afbouw kan iedereen van een Lay-Z Spa neerzetten. Bestway bouwt dan ook al bijna 10 jaar aan hun geweldige merknaam, die bij iedereen inmiddels vertrouwen opwekt. Kies je voor een spa met alleen bubbels? OF toch liever bubbels en massagejets? Maak rustig je keuze, dan kun je morgen al beginnen met ontspannen in jouw nieuwe Lay-Z Spa, gewoon lekker thuis!

Bestway Lay-Z-Spa

De Bestway Lay-Z-Spa is een opblaasbare jacuzzi die je in je tuin, woonkamer of zelfs op het balkon kan opzetten. De Spa heeft een watercapaciteit van 1.050 liter. Dit betekent dat er genoeg ruimte is in de Spa die je kan delen met vrienden, of natuurlijk alleen voor jou en je partner. De jacuzzi biedt de ultieme ontspanning, gemak en comfort met zich mee. Door middel van de intelligente digitale display van de HydroJet pro pomp, kan je precies regelen welke temperatuur perfect voor je is! De spa’s van Bestway staan aan jaren bekend om hun geweldige kwaliteit en zijn ook nog eens lekker voordelig geprijsd! Wat wil je nog meer? Begin je net, met het hele spa bij je thuis gebeuren? Dan zijn de Lay-Z Spa modellen echt iets voor jou. De opblaasbare jacuzzi’s zijn super makkelijk op te zetten en ook weer af te breken. Met het meegeleverde motorblok, blaast de spa zichzelf binnen 10 minuten op en met de ingebouwde warmtepomp bepaal jij zelf hoe warm je wil ontspannen! Is dit allemaal klaar? Dan hoef je alleen nog maar op het display te kiezen voor de bubbel of de massagestand. Relax-ze!

Lay-Z-Spa kopen

Na een zware dag werk wil je niets anders dan lekker relaxen, dat kan! De spa combineert heerlijke massagestralen en de perfecte temperatuur voor jouw ultieme ontspanning. De spa is er in verschillende maten, kleuren, vormen en zelfs massage systemen. Zo heb je de AirJet die stralen uit bepaalde hoeken schieten, hierdoor komt jouw lichaam helemaal tot rust. De HydroJet heeft 8 verschillen verstelbare HydroJets. Dit maakt het mogelijk om de stralen te richten waar je maar wilt. De HydroJet Pro gaat nog een stapje verder. Dat is een combinatie van de HydroJet plus de AirJet, en dat allemaal in een jacuzzi. De stromingen en richtingen kunnen veranderd worden zoals jij het fijn vindt. We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom zetten wij alle modellen handig voor je op een rijtje zodat jij alleen nog maar hoeft te kijken welke je graag wil. Let er altijd op dat je op voorhand kijkt of de jacuzzi bij jou thuis gaat passen, kijk dus altijd goed naar de maten van de verschillende Lay-Z Spa’s zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.