Beste opblaasbare Jacuzzi

Tijdens je zoektocht naar een opblaasbare Jacuzzi zul je verschillende merken en prijzen tegenkomen. Je zult verschillende reviews zien waar persoon X de ene Jacuzzi aanprijst zal persoon Y de voorkeur geven aan een andere Jacuzzi. Wij zijn zo vrij geweest om een Top 5 voor je samen te stellen.

Nr 1: Bestway Lay-Z-Spa Helsinki

Het maakt niet uit welk jaargetijde het is want door het unieke Freeze Shield is de Lay-Z Spa Helsinki het hele jaar door te gebruiken. Met het mooie houten uiterlijk dat is gemaakt van drop stitch materiaal, dat licht is maar toch stevig, kun je de Lay Z Spa Helsinki gemakkelijk verplaatsen. Wat ook leuk aan deze spa is dat je hem van te voren kunt instellen zodat hij lekker opgewarmd is zodra je er in stapt.

Met zijn binnenmaat van 170 cm biedt de ronde Lay Z Spa Helsinki ruimte aan maximaal 7 personen waarvan 2 kinderen. De Spa heeft wellicht geen massages maar je kunt wel optimaal genieten van de 180 bubbels. Via het touchscreen controle panel kunnen alle functies bediend worden. De volgende accessoires worden meegeleverd; Handpomp, Afdekhoes, Chloordrijver, Reparatieset en een Spafilter.

Nr 2. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is een luxe 4 persoons buiten bubbelbad met een zwarte lederlook. De Spa heeft 120 Bubble jets en 4 krachtige jet massage stralers die je los van elkaar en tegelijk kunt aanzetten, als dat geen luxe is! Dit houdt namelijk in dat je zelf kunt bepalen hoe je gaat ontspannen, Je kunt voor een behoorlijke massage gaan met een jet druk van 0.48-0.69 bar en of genieten van airbubbles van de bubble blower.

Met een binnenmaat van 150cm biedt de octagon vormige Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe ruimte aan 4 personen. De Spa is erg duurzaam aangezien deze is gemaakt van gelamineerd PVC. De Spa heeft tevens een afneembaar display welke dus losgekoppeld kan worden om op te laden. Het display is waterdicht wat dus betekend dat je hem niet per se op de rand van de Spa hoeft te zetten want je kunt hem ook mee het bad in nemen. Of als hij per ongeluk van de rand afvalt, is dat ook geen probleem. Wat ook erg fijn is aan de Intex Pure Spa Jet & Bubble is dat hij een ingebouwd hardwater- en zoutwatersysteem heeft! De Spa wordt geleverd met de volgende accessoires; Filterpomp, bedieningspaneel, 3 filtercartridges, isolerend onderzeil, opbergtas en 2 gratis opblaasbare hoofdsteunen.

Nr 3: Intex Pure Spa Bubble Greywood

Voor een Spa beleving in je eigen tuin kan je in je tuin ook prima gebruik maken van de Intex Pure Spa Bubble Greywood. Dit is een 4 persoons bubbelbad met een mooie grijzen houtlook. Deze spa heeft maar liefst 170 bubblejets met verwarde bubbeltechnologie.

De ronde Intex Pure Spa Bubble Greywood heeft een binnenmaat van 145 centimeter en dus kunnen er gemakkelijk 4 personen heerlijk samen genieten. De geïntegreerde elektrische luchtpomp kun je gemakkelijk in en uitschakelen via het waterdichte bedieningspaneel dat draadloos is. Dit bedieningspaneel kan je makkelijk op de rand zetten in een houder.

Nr 4: Netspa Python 6 persoons

De 6 persoons Netspa Python is een ruime Spa met een mooi luxe uiterlijk door zijn kunstleren krokodillen patroon. De Python beschikt over maar liefst 130 bubblejets die je een heerlijke massage geven. De Spa is gemaakt van stevig PVC voor een goede bescherming en de Spa gaat vanwege het materiaal ook lang mee.

De achthoekige Netspa Python 6 persoons heeft een binnenmaat van 140 centimeter en vanwege de vorm kan je met 6 personen tegelijk genieten, hoeft natuurlijk niet want met minder mensen blijft er meer ruimte over om te ontspannen. De Spa heeft nog een voordeel en dat is dat door de “bacti-stop”minder chloor en andere onderhoudsmiddelen gebruikt hoeven te worden. Bij de Netspa Python worden de volgende accessoires geleverd; grondzeil (aan de spa vast), een filter, een filter cover, een afvoerpijp, een luchtpijp, 3 aansluitingen voor het motorblok, 2 stoppers, een reparatiekit, een aftapplug, luchtklep en een cover voor de Jacuzzi.

Nr 5: Bestway Lay Z Spa Miami

De grijs-blauwe Lay Z Spa Miami is de afsluiter van onze top 5 maar zeker niet de minste. Aan de buitenkant wellicht een standaard uiterlijk maar aan de binnenkant vinden we een mozaïek print. De Miami heeft 120 bubbels die je een heerlijke relaxt gevoel geven. De wand van de Spa is gemaakt van stevig driedelig Tri Tech materiaal.

De ronde Lay Z Spa Miami met een binnenmaat van 132 cm biedt ruimte aan 2 tot 4 personen. In deze Spa zit een sterke pomp met filter, die je kunt bedienen met het digitale panel, zorgt voor Kristalhelder water.